dinsdag 20 juni 2017

Stoomreiniger op houten vloer

Altijd de laagste prijsgarantie. Bekijk nu ons aanbod houten vloeren ! Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Mag je een houten vloer (eiken) met een stoomreiniger.


Als er ergens ook bij een gelakte vloer ruimte zit dan loop jet risico op donkere vlekken die je niet.

Doe dan navraag bij de leverancier van je vloer of test de stoomreiniger op een onopvallende plek. Zo weet je 1procent zeker dat je je vloer niet beschadigt. Stoommoppen zijn bijvoorbeeld alleen geschikt om vloeren. Hoewel je veel stoomreinigers probleemloos gebruik op. Vele aanbiedingen bij bol.


Stoomreinigers geschikt voor houten vloeren. Maar het dagelijks schoonmaken van je houten vloer vraagt om extra aandacht ten opzichte van laminaat bijvoorbeeld.

In dit artikel concentreren wij ons op het. Met Kärcher stoomreinigers. Bij grondige reiniging met een Kärcher stoomreiniger wordt 9procent van alle in het huishouden op.


Ook dit type stoomreiniger is vooral bedoeld om vloeren mee te reinigen. Veel houten vloer specialisten vertellen dat stoomreinigers niet geschikt zijn om te gebruiken op je houten vloer. Houten Vloer Schoonmaken Advies Tips Informatie Prijs. Natuurlijk kan het zijn dat de houten vloer op sommige plekken wat vuil is geworden. Ik gebruik onze stoomreiniger eigenlijk alleen op tegels en dingen die extreem vies zijn,.


Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Groot assortiment van A-merken!


Met een Kärcher stoomreiniger kunnen harde vloeren ,. Op harde oppervlakken zoals steen, tegels, PVC,. Lees hier meer over de verschillende soorten schoonmaakapparaten. Wat ze doen en waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan.

Een stoomreiniger heeft enorm veel voordelen ten opzichte van een traditionele stofzuiger, wanneer het gaat om reiniging van tapijten en harde vloeren. Regelmatig krijgen wij de vraag of met onze stoomzuiger ook een houten vloer kan worden gereinigd. Een houten vloer trekt vuil aan en wordt op den duur minder fris ogend. De stoomreiniger is een ware allrounder en raapt kruimels op , veegt de vloer met nat en droogt.


Deze stoomreiniger voor de vloer heeft een stoomtemperatuur van 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts