woensdag 14 juni 2017

Slot voor ski's

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment , Topkwaliteit! Coolblue: Alles voor een glimlach. Veel skis om op slot te zetten! En nog maar slotje over!

Het nieuwe product is een clip die je op. Dat slot van Dakine krijg je met een zeer simpel tangetje doorgeknipt, hoef je geen kracht voor te zetten. Veilig: Skidieven slaan hun slag als jij net aan je wienerschnitzel zit.


Wie ook weer met twee ski’s naar huis wil, zorgt voor een goed slot. Safeman Ski - en Fietsslot SLOT online bij Intersport Twinsport. Gratis verzending vanaf €5- en op werkdagen voor 16:uur bestel morgen in huis.


Reisslot – Reis Cijferslot – Cijferhangslot - Hangslot - Hangslotje - Bagageslotjes – Slot voor.

Dit 3-cijferige skislot en snowboardslot is ideaal voor het beveiligen van uw snowboard of uw ski’s tijdens de wintersport. Vind jouw Slot in onze unieke collectie. Voor 23:besteld , is morgen thuis! Kwaliteit voor de beste prijs!


Lichtgewicht antidiefstal ski - en snowboardslot. Sale Thule Box light In winkelwagen. De sloten zijn geschikt voor zowel ski’s als snowboards.


Normaal kost zo’n ski - slot € 295. Maar klanten van de Europeesche betalen slechts € 150. Multifunctioneel – Handig voor je ski’s , snowboar mountainbike, racefiets,.


Ideaal als ski slot , snowboard slot ,. Steeds meer horen we berichten over ski’s die gestolen worden in de alpenlanden. Tot voor kort kon je je ski’s altijd neerzetten terwijl jij zelf lekker op een. Wij hebben in ons aanbod niet alleen kabel sloten beschikbaar die geschikt zijn voor het beveiligen van fietsen, maar ook voor boten en andere watersportobjecten.


Dat gebeurt niet meer met het TSA slot voor op wintersport.

Sloten van alle merken op beslist. Zorg dat jouw ski’s niet gestolen worden dit wintersportseizoen. De Ski -Lock is verkrijgbaar voor slechts 1euro. Mooie complete magnetische skidrager van Gev model Shark,. De set bestaat uit zes sloten : vier voor de dakdragers zelf en nog twee voor de accessoires, zoals ski - of bagagebox.


Na een verhaal te hebben gelezen over missende skies na diefstal ben ik op zoek gegaan naar een slot voor mijn nieuwe skies , en kwam hierbij de safeman. Wanneer de deksel omhoog staat steek hij 4cm achter de kist uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts