vrijdag 5 mei 2017

Prijs stromer st2

De beste elektrische fietsen. Overzichtelijk en duidelijk. Ontdek welke fiets bij jou past! Bekijk hier de aanbiedingen! De high speed ebike waarop je gezien kunt worden.


STROMER STspecificaties - Uitgebreide specificatielijsten en modeleigenschappen. Aangezien je graag serieus sportief bezig bent, denk ik dat je juist aan de STX een hele goeie hebt. TestKees reed er mee van Utrecht naar Putten. Stromer stltd aluminium uit voorraad leverbaar. De stromer STis een Zwitserse highspeed elektrische fiets die stijl.


Het enige verschil is de prijs en dat is jouw voordeel. Hoge kortingen op veel fietsen. Kom eens langs bij Chamizo Fietsen voor het beste advies en de beste service!


Service aan huis en 1dagen bedenktijd. De blauwe accu van 9Wh heeft een gewicht van kg. Nooit eerder was pendelen zo elegant. Ook de winkel waar je het koopt is van belang.


High-tech e-bike De STzit vol met de nieuwste techniek. Explore with the e-bikes our unique design, power, range and connectivity. De Eurobike Award is een internationaal erkende prijs voor innovatie rondom.


Met de STis een nieuw tijdperk. Omni systeem die de STbezit,. De STis de absolute koploper onder de high speed e-bikes. Vanaf prijs opgegeven door fabrikant.


Hey Sander, Met welke accu heb je de STX besteld en tegen welke prijs ? Alle modellen kunnen wij uit. Een stukje hoogstaande Zwitserse technologie, met helaas ook een Zwitserse prijs. Concurrentie hijgt in de nek van stromer.


Vanwege de grote vraag naar goede gebruikte fietsen zijn wij als geen ander in staat een zeer interessante prijs voor uw oude fiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts