woensdag 23 november 2016

Opstaphulp 3 treden

Direct in diverse kleuren leverbaar. De opstaphulp is voorzien van antislip en de ideale hulp bij het veilig opstappen op het paard of de pony. Hoeveel gewicht heeft een paard te verwerken wanneer een ruiter het paard bestijgt?


Spaar de rug van uw paard en stap veilig op uw paard met dit opstapblok. Opstapblok drie treden = 53cm.

Kuststof met handige handgreep om eenvoudig te verpla. Deze opstaphulp is ideaal om de rug van uw paard te ontlasten en zorgt voor een betere balans. Licht in gewicht en makkelijk te verplaatsen d. Maak het u zelf en uw paard makkelijk met deze opstaphulp. Te bestellen per: : Prijs incl.


Ideaal als opstaphulp waarmee u uw paard spaart. Veilig opstapblok van kuststof zonder grote openeningen.

Een ideale opstaphulp van treden om de rug van uw paard of pony te ontlasten bij het opstijgen. Ook ideaal bij het zadelen van grotere paarden, wassen, scheren, etc. Horse Top Shop is de grootste ruitersport speciaalzaak van deze regio.


Dan zit je al snel aan een opstaphulp met vier treden , zoals de blauwe bovenaan. Oké het kost een paar cent,. Hailo keukentrap treden K20Wanneer u overal in uw huis slecht bij kunt is een keukentrap zeer handig.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor opstapjes aanbied. Stabiele opstaphulp die niet. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Is je huis toe aan een grote klusbeurt?


Deze professionele trap is dubbel oploopbaar, wat inhoudt dat. Totale hoogte opstaphulp treden : cm. Er zijn nog geen beoordelingen.


Het productDe Tomado huishoudtrap met treden zal je met zekerheid behulpzaam zijn als je op sommige hoogtes. Ideaal lichtgewicht opstap om het opstappen op uw paard te vergemakkelijken. Voorzien van handgreep om verplaatsen tot een minimum handeling te maken.

Error 404: Pagina niet gevondenDe door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Mogelijke oorzaken zijn: De advertentie bestaat niet meer. U heeft het adres niet correct. Aantal per pallet: Omdoos: 500x600x450mm CB135m 3. Beschermdoppen Kunststof t. Eigenschappen: Afmetingen: 54cm x 50cm x 45cm.


Kleur kunt u als opmerking doorgeven. Blauw is tijdelijk uitverkocht, vanaf 2e week december weer. Testzadel Barefoot Arizona (Nut) maat 1. Testpakket Barefoot Arizona Nut maat 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts