maandag 1 februari 2016

Tent 2 slaapcabines

Topcamping in Limburg met subtropisch zwembad en speeltuin. Bespaar tot wel via kiesproduct. De Vango Spey 3is een eenvoudig op te zetten tunneltent voor personen.


Met goed te onderscheiden tentstokken en een paar haringen staat je tent binnen minuten. De Beaver is een unieke tent in zijn soort. Deze persoons bijzettent beschikt namelijk over twee slaapcabines , waar vergelijkbare bijzettenten vaak maar over.

De Hudson 5is een grote familietent, geschikt voor personen. Het ruime slaapgedeelte deel je gemakkelijk in aparte delen. In de ruime voortent berg je met.


Met deze praktische 4-persoons tent staat er niets in de weg van de volgende gezamelijke camping-vakantie met familie! Dankzij de twee geïntegreerde slaapcabines is. Ga je kamperen en wil je graag een tent waarin je bijna overal.


Ga naar één van onze megastores! Om het helemaal af te maken zoek je een tent die je kunt gebruiken als schuur.

De Coleman Ridgeline tenten zijn familietenten met slaapcabines aan de uiteinden van de tent. Met meerdere aparte slaapcabines heeft iedereen genoeg privacy en een voortent of tussenstuk biedt. In een handomdraai bij u geleverd. Méér dan 2tenten onder andere koepeltenten, tunneltenten en familietenten.


Kom langs bij van de Basecamping stores voor uitgebreid advies! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Tenten. Vind tent slaapcabines op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


De tent heeft aparte slaapcabines en een. De Bosuil is een compacte 4-persoons tunneltent. Een slimme boogconstructie zorgt voor verrassend veel ruimte. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen.


Op deze pagina vind u ons uitgebreide gamma , en persoons tenten welke geschikt zijn als Festival tenten en bijzetttenten. De Safarica Chicco is een polyester vis-à-vis tent en beschikt over royale, gescheiden slaapcabines. Zoek naar tent slaapcabines op Kelkoo. Vergelijk alle tent slaapcabines aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts