woensdag 24 juni 2015

Mosa 90x90

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. De vloertegeldesigns van Mosa voldoen aan de strengste kwaliteits- en functionaliteitseisen of overtreffen deze zelfs, maar het is vanwege het design dat. Een vloertegel in de kleur.


Mosa Quartz vloertegelsMosa Quartz is een nieuwe generatie van ongeglazuurde tegels.

Verkrijgbaar in de maten 60xen 90xcentimeter in een relief of vlakke. De verscheidenheid aan kleurtinten en formaten maakt Mosa -tegels ideaal voor het maken van tegelpatronen. Van complex tot eenvoudig.


Mosa XT, high performance Exterior Flooring Systems. Mosa XT tegels zijn de basis voor high perfomance Exterior Flooring Systems met. Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant. Voor unieke tegel concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen.


Een sterke, puur keramische tegelklassieker die ook buiten toe te passen is. Bekend vanwege zijn matte, poederachtige uitstraling en gevlamd dessin.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Mosa Terra XXL vloertegelsMosa Terra XXL is voortgekomen uit de. De formaten waarin XXL geleverd wordt zijn 90x, 100x1en 60x1centimeter. De beste kwaliteit tegen een SCHERPE PRIJS ! Tegels van Mosa : nergens goedkoper. BEKIJK DIRECT UW VOORDEEL ! Kwaliteit voor een AANTREKKELIJKE PRIJS.


Wij bieden u tegels van Mosa Quartz tegen de scherpste prijzen. Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat. Mosa Solids Mosa Solids vloertegels behoren tot een van de nieuwste series van Mosa.


Iedere vloertegel heeft een uniek textuur met mooie spikkels en vele. Grootformaat vloertegel voor een exclusieve uitstraling. A kwaliteit 1ste sortering. Buitengewoon groot en groots.


In omvang, uitstraling, luxe en effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts