maandag 22 juni 2015

Drukverdeelplaat isolatie

Bespaar gemiddeld €5per jaar met spouwmuurisolatie. Drukverdeelplaat 1stuks met schroeven. Afhalen kan alleen in Zeewolde. Gebruikt de drukverdeelplaatjes om isolatie platen vast te zetten op houten ondergronden. Deskundig advies en snelle levering.


Dakschroeven en drukverdeelplaten! Voor isolatie , dakbedekking, dakplaten, Kijk snel in onze webshop voor het complete assortiment dak schroeven! Kunststof drukverdeelplaten met voorgemonteerde schroef.


Geen warmtegeleiding, geen koudebruggen. Deze zijn echter niet genoeg om de isolatie lange tijd op zijn plaats te houden. Schroeven met drukverdeelplaat verpakking 2stuks afmeting 4. Een isolatie schroef moet altijd minimaal 20mm langer zijn dan de totale dakopbouw. Deze drukverdeelplaat is geschikt voor houten en betonnen ondergronden zonder isolatie.


Gaat het om nieuw dak op een aanbouw of om na- isolatie van een oud huis? Zo kan een schuin dak het beste aan zowel de binnen –als buitenkant geïsoleerd worden,. Bevestigingsmaterialen, isolatietape, spouwankers, houtdraadpennen, montagelijm, schroeven vóórdelig en snel geleverd. Bestel direct bij Installand dé voordelige.


EPDM aankoop en verwerking EPDM is een dakbedekking met haar eigen specifieke manier van verwerken. Klik op onderstaande links voor meer informatie. Leer hier alles over isolatie. Isoleren doe je met GAMMA.


IJzeren schijven voor het monteren van dak isolatie. De verdeelplaat kan bevestigd worden met een schroef tot een dikte van 8mm. Universele dakparker met rondello oftewel drukverdeelplaat voor het mechanisch vastzetten van bijvoorbeeld dakisolatieplaten op betonnen-, houten- en stalen daken. Een emmer Combi-S schroeven samengesteld voor het bevestigen van uw isolatieplaten.


De inhoud bestaat uit schroeven met geharde S-punt en metalen drukverdeelplaatjes. PIR isolatie de beste isolatie voor een plat dak. Metalen drukverdeelplaat voor bevestiging van isolatie of onderlagen Sendzimir verzinkt staal, cycli Kesternich Afmeting rond Ø mm Dikte: en mm.


Kijk op onze website voor ons brede gamma PIR isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts