maandag 4 mei 2015

Krimpscheuren in stucwerk

Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken. Het repareren van scheuren in stucwerk is mogelijk zodat deze voorgoed weg is. Mijn woning vertoont sinds een paar jaar scheuren in de wanden. Een kennis is een bouwdeskundige en die vertelde dat het krimpscheuren waren.


Bijwerken van een krimpscheur in stucwerk : maak met een verfkrabber of schroevendraaier een v-tje in de scheur en vul daarna de wat breder gemaakte scheur met.

Gaten, scheuren of andere schade aan stucwerk zijn vaak duur om te laten herstellen. Gelukkig kan stucwerk repareren of herstellen ook zelf. Ziet u scheuren in de muren of gevel van uw woning? Of in de vloer en het plafond? Ontdek wat de oorzaak is met onze Scheurenwijzer.


Verwijder loszittende delen. Voor een goede hechting moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. De cap van de koker snijden en de spuitmond erop draaien. Oorzaak scheuren in stucwerk ?

Het stucwerk heeft de opdrachtgever in eigen beheer maar u weet hoe het gaat als er scheuren komen moet de aannemer komen. Via Werkspot vind je snel een geschikte stukadoor of gevelspecialist om jou te helpen met scheuren in stucwerk , krimpscheuren of scheuren in een binnenmuur. Stabiele schade = schade die zich niet verder ontwikkelt (zoals krimpscheuren ). Instabiele schade = schade die zich verder kan ontwikkelen (zoals door verzakking). Volgens die man zijn het geen konstruktieve scheuren maar krimpscheuren en thermisch.


Om de scheurvorming te voorkomen moet het stucwerk in alle hoeken losgemaakt. Een krimpscheur is een dunne scheur die door het krimpen van het materiaal is ontstaan. Het materiaal is in dit geval meestal stucwerk (foto links),.


Want een kleine krimpscheur in huis maakt niet. De scheuren zitten zowel aan de voor als achterzijde van het huis over de gehele breedte in het stucwerk ,. Stucwerk repareren kan je zelf doen of laten uitvoeren. Kijk hier voor tips en info over stucwerk zelf repareren of vergelijk gratis prijzen.


Muren (beschadigd) repareren. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Wat voor stucwerk u ook wilt laten repareren, bij de Stucadoor-Expert bent u verzekerd van een lage prijs.


Lees meer informatie over stucwerk reparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts