maandag 11 februari 2019

Trap bekleden antislip

Groothandelaar uit Duitslan met vele lokale handwerkslieden. Om te vermijden dat jij of je kinderen uitglijden op de gladde treden, kun je bij een traprenovatie je trap laten bekleden met een antislip trapbekleding. Maak je trap veiliger met antislip traptreden. Een traprenovatie met antislip trapbekleding zorgt voor meer grip.


Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen.

Vandaag bestel morgen in huis! Een gladde trap is ontzettend gevaarlijk! Met deze antislip trap tips voorkom je ongelukken. Wilt u ook een veilige trap ? Laat tijdens de traprenovatie antislip aanbrengen op uw traptreden. Een antislip trap voorkomt uitglijden en zorgt voor extra veiligheid van uw trap.


Ontvang direct een offerte!

Wil je je huidige trap renoveren? Of je nieuwe trap bekleden ? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Op deze pagina lees je welke soorten traprenovatie. Een marmoleum trap wordt netjes afgewerkt met antislip strips op de neus van de trede. Je trap is snel prachtig met het bekleden van vloerbedekking en het kwalitatief mindere vurenhout is dan niet meer zichtbaar.


Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


Om de veiligheid van je gezin te waarborgen, is het daarom verstandig om je trap te laten bekleden met antislip trapbekleding. Zo vermijd je valpartijen. Jouw trap goedkoop opnieuw laten bekleden met laminaat, pvc, hout, tapijt of andere trapbekleding? Bekleed uw trap met onze kunststof antislip trapmatten. Uw trap ziet er als nieuw uit en beschermt tegelijkertijd tegen vallen en uitglijden.


Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional?

Montage van antislip strips op de trap. Wij doen het graag voor u! Laat uw betontrap bekleden met een unieke flakes mix: antislip , onderhoudsvriendelijk en mooi. Van betontrap tot flakestrap in n dag met Flakestrap.


Op zoek naar een ideaal materiaal om je trap te bekleden ? Uitschuivers kan je vermijden door op de randen te werken met een laag antislip. Open trap - Rondom bekleden - 16mm massief eiken klasse AA - Doorgaande lamel. Met een traprenovatieset van CanDo geef je jouw trap een nieuwe en trendy aanblik.


Kies tussen overzettreden met een eiken toplaag en geïntegreerde anti-slip strip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts